Avoin tehtävä: Kuvankäsittely- ja konenäköosaaja

29.3.2021

Nyt etsimme sinua

kuvankäsittely- ja konenäköosaaja

mukaan tiimiimme

Tutkimus ja kehitys -tiimimme kehittää jatkuvasti olemassa olevia laitteitamme ja innovoi uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotta asiakkaamme hyötyisivät laadutuksesta sahaprosessin kaikissa vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Päätehtäväsi on konenäköjärjestelmän kehitys ja ylläpito.

Odotamme, että sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus ohjelmoinnista (esim C++, C# tai Java).
Tähän tehtävään tarvitaan osaamista erilaisista kuvantamis- tai kamerateknologioista sekä kuvankäsittelyalgoritmeista. Perusteet näistä voivat olla koulutuksen tai työkokemuksen kautta. DeepLearning-osaaminen lasketaan eduksi. Käytännössä tulisit työskentelemään aluksi Delphi-koodikannan kanssa. Ajokorttikin on hyvä olla mahdollisia asiakaskäyntejä varten. Erityisen iloisia olemme, jos sinulla on kokemusta vielä teollisista ympäristöistä, etenkin sahateollisuudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia tuotekehitystehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Meillä on paitsi mukavaa töissä hyvien tyyppien kanssa myös kilpailukykyinen palkka ja hyvät työsuhde-edut. Töitä voidaan tehdä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Tehtävä edellyttää matkustamista muutaman viikon vuodessa.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla 09.04.2021 mennessä osoitteeseen henri.kajava@finscan.fi. Samasta osoitteesta saat myös lisätietoja tehtävästä.

Ajankohtaista

Avoin tehtävä: Myyntipäällikkö Baltian alueelle

Avoin tehtävä: Myyntipäällikkö Baltian alueelle

Etsimme sinua MYYNTIPÄÄLLIKKÖ BALTIAN ALUEELLE Tehtäviisi kuuluu laitteiden ja palveluiden tekninen myynti Baltian alueelle olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen uusasiakashankinta Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta...

lue lisää
Avoin tehtävä: Laadutus- ja käyttöpäällikkö

Avoin tehtävä: Laadutus- ja käyttöpäällikkö

Puu on tulevaisuuden rakennusmateriaali. Sahateollisuudella on tärkeä rooli ympäristön kannalta kestävien, uusiutuvasta raaka-aineesta valmistettujen ja hiiltä sitovien rakennusmateriaalien ja ratkaisujen tuottajana. Me FinScanilla kehitämme konenäköön perustuvia...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin