FinScan myy, asentaa ja huoltaa nyt myös Microtecin tuotteita Suomessa

14.12.2020

FinScan on yhdistänyt voimansa maailman johtavan puuteollisuuden mittalaitevalmistajan, Microtecin, kanssa. Yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa tarjoamme sahateollisuudelle ensiluokkaista tuotekehitystä, laajemman tuotevalikoiman ja entistä parempaa palvelua.

– Otamme kansainvälisestä konserniyhteistyöstämme kaiken irti tarjotaksemme asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia luoda kilpailuetua ja parantaa kannattavuuttaan. Osana maailman suurinta puuteollisuuden mittalaitteita valmistavaa konsernia olemme sahoille sama luotettava kumppani kuin ennenkin – pystymme vain tarjoamaan entistä enemmän, sanoo FinScanin toimitusjohtaja Allan Flink.

– Olemme yhdistäneet voimamme pystyäksemme tarjoamaan Euroopan markkinoille huippulaadukkaita mittaus- ja ohjelmistoratkaisuja. Yhdistämällä osaamisemme, pystymme kehittämään entistäkin parempia tuotteita sahateollisuudelle, sanoo Microtecin CEO Frank Jöst.
FinScan vastaa jatkossa Microtecin tukkiskannereiden myynnistä, asennuksesta ja huollosta omalla markkina-alueellaan Suomessa, Baltian maissa, Venäjällä ja IVY-maissa, Puolassa, Tšekeissä, Slovakiassa ja Romaniassa.

FinScanin pääkonttori tulee edelleen olemaan Espoossa. Yhteistyön tiivistäminen ei aiheuta muutoksia henkilöstöön eikä asiakassuhteiden hoitoon. Tekninen tukemme paranee, kun otamme käyttöön vuoden alusta uuden huolto- ja palvelusopimusmallin. Lisäksi teknisen tukemme saa jatkossa kiinni keskitetystä sähköpostista ja puhelinnumerosta. Näin varmistamme mahdollisimman nopean reagoinnin kaikkiin tukipyyntöihin.

Ajankohtaista

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Haluamme kiittää yhteistyöstä kuluvana vuonna, ja toivottaa sinulle ja läheisillesi oikein mukavaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2021! Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joululahjoihin varatut rahamme Hyvä Joulumieli -keräykseen. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin