Ura FinScanilla

Oletko sinä seuraava uusi finscanilainen?

Me FinScanilla kehitämme automaattisia laadutusjärjestelmiä sahateollisuudelle. Tekoäly ja koneoppiminen ovat avainasemassa tuotteidemme kehityksessä. Ratkaisumme perustuvat aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen ja testaamme ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia. Olemme osa Microtec-konsernia, ja tuotekehitystä tehdään yhdessä asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Joten, jos olet innostunut teknologiasta ja etsit haastavia ja kiinnostavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä, liity meihin! Huipputiimimme kehittää laitteita ja ohjelmistoja, jotka parantavat sahojen tehokkuutta ja tuottavuutta kaikkialla maailmassa. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja meillä on töissä hauskaa! Pääkonttorimme on Espoossa, maailman onnellisimman maan elinvoimaisimmassa kaupungissa.  

Avoimet tehtävät

Avoin hakemus

Olemme iloisia, että ura FinScanilla kiinnostaa sinua! Etsimme jatkuvasti teknologiasta ja innovaatioista syttyviä ammattilaisia. Jätä meille avoin hakemuksesi, niin pääsemme tutustumaan sinuun! Voit myös soittaa meille.

finscan@finscan.fi

Oletko tietojenkäsittelyn, ohjelmistokehityksen tai metsäalan opiskelija? Hae meille lopputyön tekijäksi tai harjoitteluun

Jos opiskelet tietojenkäsittelyä (tekoäly ja koneoppiminen), ohjelmistokehitystä tai metsätaloutta, ja etsit lopputyön tekopaikkaa, niin tässä me olemme! FinScan on osa Microtec-konsernia ja toimintamme on globaalia. Kehitämme tuotteitamme yhdessä asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Ota meihin yhteyttä – olemme kiinnostuneita ideoistasi ja yhteistyöstä kanssasi!

Ajankohtaista

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Haluamme kiittää yhteistyöstä kuluvana vuonna, ja toivottaa sinulle ja läheisillesi oikein mukavaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2021! Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joululahjoihin varatut rahamme Hyvä Joulumieli -keräykseen. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin