FinScan Oy

Edistyksellistä laadutusta

FinScan Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen teknologiayritys, joka valmistaa automaattisia laadutusjärjestelmiä sahateollisuuteen. Toimintamme on globaalia ja olemme toimittaneet sahatavaran lajitteluun
yli 400 laadutusjärjestelmää sahalaitoksille 21 eri maassa.

Yrityksemme perustajat aloittivat jo 1970-luvulla sahatavaran lajitteluun tarkoitettujen automaatiotuotteiden kehitystyön. FinScan Oy perustettiin vuonna 1988 ja yritys kasvoi nopeasti sahateollisuuden johtavaksi  automaattisten laadutusjärjestelmien toimittajaksi.

Meitä on Espoossa 17 ammattilaista tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa ja myynnissä. Vastaamme itse järjestelmiemme loppukokoonpanosta, testauksesta sekä käyttöönoton tuesta asiakkaillemme. Meillä on lisäksi tytäryhtiöt kaikilla keskeisimmillä markkina-alueillamme varmistamassa asiakkaidemme korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Asiantunteva henkilökuntamme ja edustajamme tarjoavat asiakkaillemme kattavasti koulutusta, teknistä tukea, järjestelmäpäivityksiä sekä asiakaspalvelua.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys sekä vankka sovellus- ja teknologiaosaaminen ovat mahdollistaneet menestyksekkään liiketoiminnan. Laadutusjärjestelmiämme käytetään sahatavaran visuaaliseen lujuuslajitteluun niin pienillä kuin suurilla sahalaitoksilla ja niitä voi hyödyntää sekä kuivalajittelussa että tuorelajittelussa. Olemme toimittaneet järjestelmiä myös vaneriteollisuuteen.

Laadutusjärjestelmiämme löytyy 21:stä maasta ympäri maailman

FinScan Oy

Lukupurontie 2
02200 Espoo, Finland