FinScan Oy

FinScan Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen teknologiayritys, joka valmistaa automaattisia laadutusjärjestelmiä sahateollisuuteen. Toimintamme on globaalia ja olemme toimittaneet yli 400 automaatiojärjestelmää 20 eri maahan.

Yrityksemme perustajat aloittivat jo 1970-luvulla automaatiotuotteiden kehitystyön. FinScan Oy perustettiin vuonna 1988 ja yritys kasvoi nopeasti sahateollisuuden johtavaksi automaatiotoimittajaksi lajittelulinjoilla. Tuotteitamme käytetään sekä tuore- että kuivalajittelussa pienillä ja suurilla sahalaitoksilla. Olemme toimittaneet järjestelmiä myös vaneriteollisuuteen.

Meitä on Espoossa 17 ammattilaista tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa ja myynnissä. Alihankintaverkostomme hoitaa avainkomponenttiemme valmistuksen ja vastaamme itse tuotteidemme loppukokoonpanosta ja testauksesta.  Meillä on myynnin ja asiakaspalvelun yhteistyökumppanit keskeisimmillä markkina-alueilla.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys sekä vankka sovellus- ja teknologiaosaaminen ovat mahdollistaneet menestyksekkään liiketoiminnan. Hyödynnämme tuotteissamme monipuolisesti konenäkö-, laser-, ja mikroaaltoteknologiaa yhdistettynä älykkääseen ohjelmistoomme. Tuotekehityksemme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sahateollisuuden mittalaitteiden parissa. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta jos tarvitset opiskelujasi varten harjoittelu- tai lopputyöpaikan, ota yhteyttä Jyri Smagin, 040 450 1142 / jyri.smagin(at)finscan.fi.